Gyakran Ismételt Kérdések

Nem kaptam meg a díjbekérőt

A díjbekérőt a regisztrációt követő 60 percen belül a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük a szamlazz.hu oldaláról. Amennyiben nem kapta meg nézze meg a SPAM-ek közt, ha ott sem találja akkor feltehetően hibásan adta meg az e-mail címét. E-mailben kérhet tőlünk segítséget info@iskolaiversenyek.hu

 

Hogyan tudom befizetni a nevezési díjat?

A jelentkezést követően a megadott e-mail címre érkezik a díjbekérő. Kattintson a TOVÁBB A FIZETÉSHEZ gombra!

Ezt követően két lehetőség kínálozik: 1. Letöltheti a díjbekérőt pdf formátumban vagy 2. Bankkártyás fizetéssel aznolla kifizetheti.

Fizetési lehetőségek

1. Hagyományos úton, a banki rendszerébe bejelentkezve a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra történő átutalással. Ez esetben a díjbekérő sorszámát tüntesse fel a megjegyzés rovatban.

Amennyiben NEM Ön fizeti a díjbekérőt/számlát (pl. pénzügyi osztály) a letöltött díjbekérőt nyomtassa ki vagy küldje el pdf formátumban.

Választhatja a lényegesen gyorsabb, egyszerűbb és költségkímélőbb 2. Bankkártyás utalást!

 

Hogyan kapom meg az eredeti számlát?

Az átutalás feldolgozását követően az eredeti számlát szintén e-mailben küldjük, a regisztrációkor megadott e-mail címre. Az elektronikus számla  a NAV által hitelesített, minden érvényes jogszabálynak megfelel.

 

Elfelejtettem a belépési jelszót

A felső menüsor Belépés gombjára kattintva jelenik meg a jelszóemlékeztető lehetőség.

Amennyiben az e-mail címét is elfelejtette kizárólag e-mailben tud tőlünk segítséget kéreni az info@iskolaiversenyek.hu e-mail címen.

Támogatóink